Födelsedag.

Ja igår fyllde jag ju 19år. Först på morgonen fick jag presenter av älsklingen. Jag fick ett spel till vårt ps2, buzz. Har velat ha det sjukt länge! Och så fick jag två beck boxar. Nu har jag alla beck förutom fem tror jag, alltså nitton st.

Sedan kom Jonas mamma förbi och fikade med oss. Utav henne fick jag två jättefina the muggar från indiska och två matchande bords tabletter till! Tack! Det va väldigt trevligt. Träffar jonas mamma och bror alldeles för sällan!

Efter det fick vi bråttom, klockan var närmare tolv och vi skulle vara i Göteborg vid ett för att träffa mamma, Dennis och Andreas, bara det att vi skulle åka över Horla och hämta Denise också. Vi kom vell en kvart försent till Liseberg. Det va ganska mycket folk men vi gick runt där och åkte lite karuseller och spelade bort pengar. Dagen till ära vann jag en stor choklad kaka på 2kg. Vinnar aldrig i vanliga fall så måste varit för att jag fyllde år!

När klockan närmade sig sju lämnade vi Liseberg för att åka vidare mot Åsa, där vi skulle träffa mormor och morfar. Så vi kom dit och pratade lite, sedan gick vi till Dennis som skulle bjuda på grillat. Maten var sjukt god! Tyvärr verkar inte jag ha ärvt släktdraget att vara kung i köket. Men det kanske kommer!? Hoppas på det:) Sp vi satt där och t sedan ville kusin Andreas kolla på Rambo 4. Tyckte den va lite för blodig för min smak! men annars helt ok.

Sov över hos mormor och morfar och idag innan vi lämnade tillbaka mamma till anstalten så gick vi en sväng på IKEA och affärerna därikring! det va trevligt! vill egentligen träffa mamma oftare men jag gillar verkligen inte att sitta i besöksrummet. Det känns sjukt instängt. Fast det är man ju iof men ändå. Gillar inte känslan där.

Nu skall jag fixa iordning lite här hemma är vell tanken sen får jag se om älsklingen lagar någon middag.
Sen skall jag självklart provspela mitt nya ps2 spel:)

Kärlek Z:A

HaPpY BiRtHdAy To mE!

Grattis på 19-års dagen Z:a

Tjao!

Igår va vi på plastparty hos Carros mamma (davids tjejs mamma). de va trevligt. Mamma handlade plast för över tusen kr. Mamma ska alltid vara värst. Jonas handlade för 413kr. Men sedan märkte han att han inte hade plånboken med sig så pappa fick lösa ut oss. Tur att han alltid har kontanter på sig! Nu låter det lite som att vi alltid går på plast party, men det bör tilläggas att detta är det andra plastpartyt jag varit på i mitt liv. Så om det låter jag att jag är en plastfantast så är det fel:) Tupperwer är kanske aningen dyrt för mig nu när jag fortfarande är arbetslös?

Idag skall jag en snabbis till Horla nu på morgonen tänkte jag (därför jag är uppe så tidigt). Ska fixa lite med mammas t-shirt. Sedan skall jag in till Borås och lämna in Jonas mobil och försöka framkalla några bilder. Har lovat mamma ända sedan studenten att vi skall skicka kort och det har bara inte blivit av än! har lite dåligt samvete, men skall träffa henne imorgon så då bara MÅSTE jag ha korten! Hoppas det går fort.

Ikväll ska jag ta hem lite Tämta folk och bjuda  på lite mat. Fyller ju år imorgon (känns konstigt!). Får se hur det går:)
Ni i klassen får allt vänta lite! Vi bor i ett litet hus så ni får komma som V.I.P. på inflyttningsfest! Hoppas att det går bra?

Nej men om man skall åka? måste ju städe hela vårt Hushåll oxå:D

Have a nice day!
Z:A

Kina

Som många vet så var jag med familjen i Kina i maj. Nu när jag städade lite hittade jag min resedagbok och jag kan inte låta bli att skriva lite ifrån den här!

12/5-08
Hej, nu är klockan tre på dagen och vi har precis gått upp. Vi har nog inte riktigt ställt om oss än. Frukosten på hotellet smakar skit. Åt typ en halv melon till frukost och en bit rulltårta. Mor och far är på nya fabriker och vi skall väll ut på stan snart. Igår kväll mellan 11-1 på natten var vi på någon konstig nattmarknad. Man kunde handla sjukt billigt. Köpte bla. en tiara till balen för 17yen (ca: 17kr).

13/5-08
Hej när mamma och pappa kom från fabrikerna idag skulle vi åka med kinesen för att boka flygbiljetter och flyg buss tillbaka till Beijing. Efter det ville kinesen gå på fotmassage. Vi trodde att man skulle sitta typ tio minuter, men kinesen sa att vi skulle sitta i 100 min och så skulle vi även få ryggmassage. Fot massagen kändes konstig, kitlades illa mycket. Han maserade även mina vader. Kändes galet konstigt! Sedan fick vi vända oss för att få ryggmassage. Det va ganska skönt, lite hårt. Helt plötsligt började han att massera min rumpa. Jag höll på att börja as flabba! Hörde hur Martina som låg precis bredvid oxå fnissade. Kändes riktigt konstigt! Det bästa av allt är att 100 min massage kostade 68 yen (68kr).

16/8-08
Hej idag har vi varit på Beijings djurpark och sett en massa konstiga djur! Pappa och Denise har matat giraffer och så har vi sett dansande björnar. Sjukt konstigt! Sedan fotograferade jag och Martina oss tillsammans med en apa. Vi stålar verkligen turister! På kvällen åt vi på en restaurang där alla hade varsin gryta, sedan serverade de massa rått kött som man fick lägga i sin gryta och låta koka några minuter. Kändes konstigt att man typ fick laga maten själv! Det fanns även fårmage att doppa i grytan för de som ville ha! Jag smakade inte på det, men det gjorde Martins. Jag har aldrig sett en så rolig grimas!:)

19/5-08
Hej. Idag hade vi vår sista shopping dag. Gjorde slut på 1000yen. Inte särskilt mycket med tanke  på att jag tattuerade mig för 400. Det blev en jesusfisk på foten. Köpte även två handväskor, två plånböcker, fyra t-shirtar till jonas, tre t-shirtar till mig. fem par skor massa trosor och lite mat!

Kina var väldigt konstigt men längtar dit! Underbart!

Villavagn.

Min mamma har ALLTID tusen projekt på gång. Vi ha beställt strumpor från Kina för ca: 1,5 milj och vad gör hon då? Jo hon börjar kolla efter en trevlig villavagn att köpa? Hm känns inte så smart! Men har iaf lovat henne att följa med till kusten idag för att titta, så kanske hon inte är så arg på mig längre!? Jag gillar verkligen inte att vara ovänn med mamma, fast hon brukar inte vara långsint. Värre är det med pappa. Han gre sig ALDRIG. Tur attt vi kommer ganska bra överrens. Igår när vi satt vid bordet och kollade posten fick dem de sista pengarna för mig. Egentligen känns det konstigt att de har fått betalt för att ha mig. För mig är det ju mamma och pappa. Bara det hatt jag har en mamma och pappa till som jag inte träffar så ofta. Konstigt det där!

Plast partyt igår va illa nice. Köpte en lökskalare(som gör så man slipper gråta!), en apelsinskalare och en grej som skiljer äggulan från vitan. Bra att ha när man skall baka! Trodde nog kanske att det inte skulle hålla på så länge. Det började kl7 och slutade inte förens vid tio. Mia som var värdinna för partyt hade ett väldigt fint hur och goda smörgåsar och paj:)

Kärlek Z:A

Ps. Igår sa varken mamma eller pappa nått om att fortsätta skolan! Härligt. Men pappa däremot hade sagt att han oxå hoppar av om inte jag går. Fattar inget! Ibland är dom knäppa!

Plast party.

Idag skall jag för första gången gå på plast party. Eftersom jag är arbetslös har jag väll kanske inte råd att shoppa loss men ågon burk ska det vell bli:)

Känns väldigt tomt nu när jag har tömt mitt rum hemma hos mamma. Känner mig ganska utsparkade. Detta är sista månaden dom får pengar för mig och så får jag flytta. Mamma säger att jag får sova hemma på soffan om jag vill. Men det är inte samma sak. Tänk OM det skulle rasa mella mig och jonas. Var ska jag ta vägen då? Nu tror jag verkligen inte att det kommer göra det, men känndes skönt att ha något att falla tillbaka på ifall att. Kom hem precis med saaben fullastad. Trodde inte att det va så mycket grejer jag lämnat kvar men så var det tydligen. Och då fick ämdå Denise fyra Ullaredskassar med kläder och grejs. Blä är trött på att flytta.

Kärlek Z:A

?

Igår när jag kom till skolan bestämmde jag mig defenitivt att jag inte skulle börja! sen ångrade jag mig nästan men sen mot slutet bestämde jag mig, jag vill inte bli inköpare! När jag sa till mamma att jag inte ville blev hon skit sur. Och idag måste jag tömma mitt rum hemma:( känns riktigt skit om jag skall vara ärlig. Känns som att jag blir utsparkad bara för att jag inte vill gå i skolan. Bor ju inte hemma nu för tiden men kändes ändå bra att ha kvar sitt rum ju. Men inte nu längre. Nöblerna får jag väll ta om ett tag! Igår pratade mamma knappt med mig och imorse ringde hon typ och sa att jag kan vell prova i två veckor? NOT! jag var yngst, dom andra var tretti plus! NEVER! kände mig som team fjorton som satt där och inte fattade något och mellan mamma och pappa dessutom. Nepp ingen högskola för mig, inte än iaf! Det som var lite roligt på skolan igår var att jag såg Pelle, men hann inte hälsa, han sprang iväg.

Nej nu ska jag åka till min mor och tömma mitt rum:(

Z:A

Skolan idag....

Igår kväll när jag trodde att jag äntligen bestämmt mig för att jag inte ville gå i skolan ringde mamma och tjatade som ett as och körde typ med: Jag börjar ju skolan för din skulle! Eh..jag har vell fan inte bett henne börja oxå? Det är nog en av dom största anledningarna till att jag inte vill börja, mamma och pappa skall börja. Fattar inte ens varför dom är ju fan runt sextio båda två! Mamma höll på å tjata sönder mig igår så jag får vell gå. Jonas tyckte att jag skulle gå dit och känna efter. Lovar att jag kommer vara den enda under trettio på plats:(

Lovar att uppdatera i eftermiddag när jag kommit hem igen!

Z:A

Hemma igen!

Nu är jag äntligen hemma från Karlstad igen! Vädret har varit perfekt och jag är nöjd med försäljningen! Det är iof inte mamma men hon blir aldrig nöjd!

Imorgon börjar skolan, import-export i Skövde och jag har FORTFARANDE inte bestämmt mig. Jag TROR inte att det är något för mig men samtidigt känns ju studiebidraget som en något säker inkomst. Jag kan ju jobba hos mamma men säljer jag på marknader så får jag procent av vad jag säljer så då blir inkomsten väääldigt ostabil! Åh jag blir tokig! Men förmodligen börjar jag inte skolan, jag vill ju egentligen kanske inte gå import-export! Blää blir tokig på detta! Är sjukt osäker! Men jag får väll fortsätta att söka jobb! Någon som vill ha mig? Inte än!:(
Kan ju lova att jag uppdaterar så fort det händer något innom den fronten!

Nej nu ska jag nog göra kvällsmat och vänta på att älsklingen kommer hem! Han har kopt en mini motorcykel (eller vad det kallas) så han är nog ute så sent han bara orkar!

Kärlek Z:A

Ps. om 6 dagar fyller jag nitton!:)

Morning:)

Nu ska jag snart iväg till mamma (oväntat). Idag skall vi till veterinären med våra tjugo hundvalpar. Undrar hur fan det skall gå. Tjugo vildingar:) Sedan skall jag packa det sista inför Karlstad sen skall jag faktiskt bege mig av ikväll, tvivlar på att jag orkar köra iväg kl 05:00 imorgon och köra tre timmar och sedan jobba hela dagen så bestämmde mig för att boka en natt till på Bed and Brekfast i Karlstad:) Tur att det var ledigt! Men mallan jobbet och att jag åker iväg skall jag försöka att träffa Älsklingen lite idag. Det känndes inte såå lyckat igår om man säger så!

Kärlek Z:A

Hemmakväll?

Jag trodde att jag och jonas skulle ha en hemmakväll idag. Men när jag kom hem runt tjugo över fem och började laga mat (lasagne) så ringde Pontus och undrade om Jonas va sugen på att spela tennis. Och vad svarar han. Jo vi ska äta vid sju så vi kan ju spela tills dess? Eh ursäkta? Jag blir så sur. Jonas säger hela tiden att han vill vara med mig mest av allt, men hur ska jag tolka det när vi bestämmt att vi ska ha en hemmakväll och han drar och spelar tennis med pontus? Kanske är jag dum i huvudet, men jag tolkar det som att han hellre är med pontus? Är jag fel ute? Klart att jonas inte måste vara med mig hela tiden men då vill jag inte att han skall lova något som han inte kan hålla!
Hm..var bara tvungen att skriva av mig lite. Nu ska jag kolla till maten så den inte bräns.

Z:A

God Morgon!

Nu har jag precis ätit frukost. Orkade faktiskt göra gröt idag:) Nu borde man vara mätt länge!

Idag börjar lillasyster åttan, hade tänkt åka med henne till skolan men hon hade redan åkt:(

Och gissa vad jag skall göra idag? Jag ska till mamma och jobba! oväntat va? jobbar fan 24-7 nu för tiden! Men det är väll iof bra, pengar tar ju alltid slut och jobb hos mamma varar nog inte för alltid. Så det gäller att sparaspara!

Ikväll hoppas jag på en hemma kväll med jonas! Känns som att jag inte tr'ffat honom på typ två veckor. På söndag har jag på 14 dagar jobbat 13. Känns lite mkt faktiskt! Som sagt jag hoppas iaf på att jag får träffa jonas i ett mer vaket tillstånd idag än igår:)

Såg på tv:n igår att IDOL snart börjar. Tror ibland att jag inte kommit ifrån team fjorton, jag typ längtar tills det börjar så man kan få skratta åt alla som gör bort sig. Jag känner mig ganska elak får jag erkänna:( Men det ÄR roligt:) hihi!

Nä men om man skulle börja dra sig åt Horla hållet? Har ingen lust idag. Hoppas att dagen kommer att gå fortfort!
Kärlek Z:A 

Kluven!

Jag har ju som bestämmt inte något jobb ännu. Det enda som jag har på gång som kan styra upp min vardag lite är ett program på Högskolan i Skövde som heter Import-Export. Man handlar altså åt företag. Jag har kommit in men innombords så har jag inte bestämmt mig för om jag verkligen VILL börja för skolans skull eller just för att jag inte har något anna i nuläget. Hm jag vet verkligen inte, och jag kan inte tänka särskilt länge till. Skolan börjar nämligen den 25augusti. Åh jag vet verkligen inte. Mamma tycker absolut att jag skall börja, men jag vet inte. Vill ju egentligen ha ett jobb. Har inte lust att vara pank i två år. Skolan är iof bara två dagar i veckan men det är ju tänkt att man skall plugga hemma resten av dagarna så det lär ju finnas dagar som man kan jobba oxå, om man får ett jobb.
Blir verkligen toookig! vet inte hur jag skall göra! Jag känner vell inte att jag vill ägna mitt liv som inköpare.
Vad tycker du?

Annars skall jag som vanligt hem till mamma och hjälpa henne idag igen. Tur att jag får in några slantar där!

Skriver kanske senare! nu skall jag äta och klä mig!

LOVE Z:A

Ellens första:)

dag fick faktiskt Ellen sin första tattuering. Inte för att jag trodde att hon skulle banga men när jag skulle gadda mig tog det ett par dagar innan det äntligen bliv av. Nu (tror jag) är ellen nöjd och glad:)

Ska snart hem till mamma och jobba lite..skulle kolla igenom alla däck vi har hemma, slänga många hoppas jag och så skall jag hjälpa henna sätta ut några annonser på Blocket.

Men först skall jag laga lite mat till mig och älsklingen:)

Kärlek Z:A

Äntligen!

Nu är jag och jonas äntligen inflyttade i vårat hus igen!
Det känns såå underbart sköönt. Trivs illa bra här!

Nu får vi se om  Ellen äntligen får sin gadd imorgon:)

Får uppdatera imorgon så får vi se!

God natt!

Kärlek Z:A

Dålig uppdatering.


förlåt, nu var det ett par dagar sen jag skrev.

Kan nog inte påstå att det har hänt något speciellt roligt. Har jobbat hos min mor varje dag så har varit sjukt seeg på kvällarna!
I fredags gjorde  vi inget spec,jonas skulle upp och jaga och ha tävling dagen efter och jag skulle självklart jobba.
Det första jonas gör på morgonen är att skjuta en bock. Hm jag gillar verkligen inte attt han har ihjäl en massa djur. Det vidrigaste var när han satt och sågade i huvudet, för hornen skulle ju upp på väggen som en trofé. Aldrig sa jag. Ev i våran källarenär vi skaffar oss en! BLÄÄÄ

På kvällen så åkte vi och Bowlade de va illa nice.Det var jag, Jonas, Johan, Marcus, Johannes, Sofiaoch Michaela.Vi körde killarnamot tjejerna, det gick sådäär kan jag säga!

Igår söndag så jobbade jag på en hundutställning i Vårgårdaoch sedan var vi på kalas hos Jonas kusin Pontus. De spelade tennis,de såg illa kul ut men eftersom att jag är en chicken och alltid skämms för allt så vågade jag inte prova när alla andra var med så jag och Jonas skall spelasjälva någon dag:)
Dettaär nog i stort sett vad som har hänt det sista.
Idag skall jag hem till mamma och jobba (oväntat?)


och ikväll får vi vell se. Jag vill flytta hem till vårat hus igen!!!!

Kärlek Z:A




Göteborg Kultur kalas


En gammal bild men iaf!

Idag var jag och Martina och strosade runt i Götet och kollade på alla kulturnissar! De va illa kul! Gatu underhållarna var illa roliga och spontana! Är mest glad över att jag faktiskt förstod vad de sa fast shwoerna var på engelska, är nog bättre än vad jag tror!

Lite senare på kvällen sprang vi på rix-fm festivalscen! så lite spontant bestämde vi oss för att stann och kolla!
Vi såg bla: Bwo (som suuuger), Linda Bengtzing(Underbar), Ola(team fjorton skrek som faan), E-type, Amy Diamond mfl.
De va illa trevligt! Det var första gången någonsin som jag var på konsert som jag faktiskt såg! Vi stod på en bänk och va typ huvudet längre än alla!:) Perfekt!

Love Z:a

Tidigt!

Jag kan säga att det var längesen jag gick upp så här tidigt! eller egentligen är det ju inte så tidigt men känner mig väääldigt trött. Kan nästan inte hålla ögonen öppna, och allt för att jag lovade att köra in Joppe till stan så han var där halv nio. Känns som att jag är klar onödigt tidigt, men det kommer nog att bli stressigt ändå. Jag förstår inte hur men på något sätt lyckas jag alltid med det!

Sedan skall jag till min mors lager idag igen, det känns illa skönt, nu är det bara en halv hulla kvar:) en halv hylla innebär ca 15 t-shirt sorter som ligger huller om buller och ca 70 st i varje sort. Men idag ser jag ljuset!:) Känndes som att jag aldrig skulle bli klar, men nu ser jag i alla fall att det finns ett slut på skiten. Känns illa gött!

Tyvärr så är det snart höst. Det går inte att komma undan, och hur vet jag det? Jo snart börjar alla höstmarknader! Hösten är sjukt hektiskt! Marknader hela tiden och massamassamassa pengar att tjäna(I like!).

Ikväll är jag som vanligt ensam, jonas skall först åka till skyttebanan och träna och sedan skall han och alla andra (typ) jaga räv. Så jag blir vell kvar länge hos min mor och kanske umgås med min syster om hon har lust.

Love Z:a

samma samma.

Idag är jag hemma hos mamma igen och jobbar på lagret. Det är sjukt tungt att kånka runt på alla t-shirt högarna! men nu är jag typ klar med två av tre vägg hyllor. Önskar att det kunde gå snabbare!

Ikväll ska jagå jonas hitta på något med jönna, hoppas att det blir något roligt!

Hm har inte så mkt att skriva idag känner jag, det händer inte sjukt mycket om man är ensam på ett lager tyvärr.


Love Z:A

Otroligt tråkigt!

Nu sitter jag hemma hos jonas mor och väntar på att jonas skall komma hem. Saknar honom lite fast han bara varit borta över helgen!

Nu skall vi (förmodligen) leta efter nytt boende. Orkar inte dra hela historien men kan söga att relationen med vår hyresvärd har blivit lite störd!
Så om någon har något ledigt att hyra ut i Tämta så är det bara att höra av sig!:)

Trodde aldrig detta men jag trivs faktiskt här. Känns illa konstigt men det är sant!

Idag drog jag och syster och käkade pizza, de va illa gott. Satt en konstig man bredvid oss som skrek över hela resturangen att han hade fått räkor på sin pizza. Hm jag skall anteckna! NOT! Blir så irriterad på sånt!

Imorgon börjar älsklingen jobba efter semestern, det känns riktigt tungt. Inte för att han skall jobba men för att nu är jag ordentligt arbetslös. Han går till jobbet och jag stannar hemma. Det känns inte riktigt bra och jag har inte accepterat det än. Jag är inte arbetslös, jag är bara MELLAN två jobb just nu. Känns som att det låter lite mer positivt och positiv skadar aldrig att vara!

Nä nu skall jag vika tvätt och vänta lite mer!

Love Z:A


Östersund och Horla=(

Idag är min jonas i Östersund och tävlar. Jag hoppas verkligen att det går bra för honom!

Själv så har jag flyttat och städat hela natten! Jag hatar Iren och hennes Jävla sätt! Hon borde skjutas!

Idag är jag hos mamma och skall jobba som vanligt! Igår var jag och Della på IKEA de va nice faktiskt! Jag skulle bara ha asietter kom ut 300kr fattigare och inga asietter=( det blir alltid så på IKEA!

Hoppas att helgen får bli bättre än min jävla natt! Är så irriterad, kan verkligen inte släppa detta! någon som har ett ledigt boende för uthyrning i Tämta?

Ska eventuellt bli "riktig" tonårledare till hösten. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Får se hur det går!

Z:A

Hat!

Jag hatar dig så otroligt mycket! vill aldrig mer se dig ditt as!

second gadd! =)


Är illa nöjd får jag säga. Gjorde inte alls lika ont som på foten! en enorm lättnad förövrigt!
Det blev stefan och christer igår(äntligen) vi satt på raden längst bak men man såg illa bra ändå faktiskt! det varen illa lyckad kväll!
Idag skall älsklingen åka till Östersund och tävla. och själv så skall jag och Della till IKEA! de ska bli nice som fan!=)
Sedan så är det tänkt att jag skall jobba på mammas lager i helgen men får se, kan bli att jag får åka på marknad istället!
Får se vad det blir. På måndag börjar Jonas jobba igen, det känns lite tungt med tanke på att jag inte har något jobb än. Får söka som fan!

LOVE Z:A

Älsklingens första gadd!

Idag skulle vi äntligen få tatuera oss men så blev det inte, inte jag iaf:( Han sa att det var något medmin bild som gjorde att det inte funkade. Blev illa besviken! Men jonas fick sin eka tatuering över trisepsen iaf.Så nu är en av oss nöjd. Har skissat lite på blommorna, tagit bort lite skuggor och så så nu hoppas jag verkligen att det skall gå. Vi skall dit en sväng på torsdag och då skall även Ellen gadda sig. Nu tänker jag inte skriva ett ord mer om detta förän jag har laggt upp bilden när den är klar! känns som att jag bara snackar men att det aldrig blir av så nu räcker det!

På eftermiddagen var jag och jonas hos Ellen och Andreas som äntligen fått sin första lägenhet tillsammans. Vi fikade lite och spelade kort. Illatrevligt (som alltid. )Vi kan nog inte ha tråkigt tillsammans! Är illa glad för det Ellen är en av mina större lyckligheter! (efter Jonas, Lars Winnerbäck, Björn  Gustavsson och Carl-Einar Häckner)

Sen skulle vi hämta ut biljetterna till Stefan och Christer det är sista dagen att göra det vilket inte är så konstigt då föreställningen vi bokat är imorgon. Men vi var lite sent ute så alla ATG ombud i borås var stängda så får se om det blir något imorgon.

Nu är det allt sleeping time!

LoveZ:A

Jävla skiit!

Idag skulle jag och Jonas tattuera oss men han kunde inte för att han råkat somna (eller nått fattade inte riktigt). Blev iaf skit sur. Här har jag gått och oroat migmassa i onödan. Hm är sjukt irriterad!

Idag var jag och joans hos hans far och hälsade på det va illa kul.Jocke hade ett game cub som vi spelade typ tekken på..illa kul.vann ganska ofta!:)

Är lite besviken över att jonas ger så sjukt mycket tid och energi till sitt skytte, önskar att han i alla fall kunde ge hälften av den energin till mig.Med det kan man nog bara drömma om tyvärr. Jag är nog inte lika intressant efter fyra år eller så har jag kanske blivit mer krävande, jag vet inte.

Love Z:a


Fyra år tillsammans!<3





Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i fyra år och förlovade i två. Käns lite märkligt att det har hållt så länge, eller att ingen har tröttnat på den andre. Är iof jäkligt glad för det.

På kvällen var jag jonas och några vänner och bowlade och åt. Det va illa trevligt. Jag och johan brukar alltid få fightas om att inte komma sist (men dagen till ära, antar jag) så kom jag faktiskt på en mitten placering. Inte illa!

I förlovnings present fick jag choklad (som jag ääälskar) och en tattuering. Har tänkt lite blommor i nacken.

Imorgon skall jag och Jonas till hans far och syskonen Malin & Joachim (är osäker på stavning men hoppas att det blev rätt) Hoppas att det blir fint väder så att vi kan bada!

Sedan skall jonas chippa sin Saab 93.

Och efter det skall vi åka och tattuera oss (jag gav oxå jonas en tattuering i present, känns som ett fint minne). Jag är redan as nervös. Jag hoppas verkligen att det inte gör lika ont som tattueringen jag har på foten. Trodde att jag skulle dö där på stolen i Kina, men man är tydligen starkare än man tror! så får vell se vad det blir. Min väldigt mogna bror är oxå sugen på tattuerng, närmare bestämt ditt namn under foten. Vet inte riktigt vad jag tycker om den iden. Föresten vill jag inte loova att det blir tattuering imorgon. Ibland är jag världens chicken. Får hoppas att jag inte är det imorgon!

Jag berättade för min mor idag att jag var sur för att biljetterna till Stefan och Christers nya Fars i Falkenberg var slut (har inte riktigt kommit över det än) men hon va iaf illa sugen på att kolla in den med oss så kollade på nätet efter tickets och självklart så fanns det. Så nu skall Jag, Jonas och min mor gå å se den på onsdag. (vi ska iof inte gå:))
Gör saker alldeles för sällan med min mor senast var vi och kollade på Magnus Betner. För övrigt något av det bästa jag sett! För illa bra! var värd varenda öre:)

Nej nu skall jag nog sova lite!

Lova Z:a




Carl Einar<3

Tjaoo!
Jag och syster drog en sväng till Liseberg idag (fast jag loovat mamma att vara hemma heela helgen)
När vi väl kom dit så var det såklart as mycket folk så jag kände inte för att åka något. Syster har som vanligt guldpass så hon gick iväg och åkte en sväng medans jag strosade runt i Lisevergs vackra "trädgård".

Sedan åkte vi balder. Det va ca 40 min kö. Det va några polacker som stod bakom mig och denise men dom ville tydligen stå väldigt nära, närmarebestämt på oss. Blev illa irriterad när kön flyttat sig framm tio gånger och tjejen fortfarande ställer sig på våra fötter. Tror hon att hon inte kommer hinna åka eller? vi blev illa iriiterade och eftersom dom var polacker (eller liknande) så talade vi öppet om vad vi tyckte om att dom bokstavligt talat stod på oss. När vi äntligen kom fram till biljett kontrollen säger mannen i sälskapet, uräkta min dotter är för kort för att åka, kan hon stå här under tiden? dessutom på klockren svenska. Fatta att jag och Denise skämdes. Vi sprang och stälde oss i kön för att få åka längst fram. Självklart så kommer de och ställer sig på oss igen! jag fattar seriöst inte deras problem!

Efter det tröttnade vi på att stå i kö så vi bestämde oss för att gå och se på Carl-Einar Häckner! (förmodligen min fjärde kärlek!) Åh, han var  sjukt bra! Har inte skrattat så på länge kan jag tala om, han sa några riktigt bonniga och egentligen tråkiga historier men det var såå kul! mina och systers händer var helt röda av alla aplåder efter typ en kvart! Lätt att de var värt!

Sedan ringde bror. Han ville att jag skulle vara fylle chaufför. Första gången kan jag erkänna (har barahaft körkort i ca en månad) så är lite stolt att de vågar åka med mig!:) rean gick bra, tror inte att jag gjorde bort mig någon gång. Tyvärr så sa dom att dom kanske skulle ringa och väcka mig inatt om dom inte kom hem på annat sätt. Det gillar jag inte. Mor bor typ två mil från stan. Tror att jag är en fara för allmänheten om jag kör trött mitt i natten:S

Får se hur det går inatt!

Love Z:a

Trååk

Nu är ja illa trött på att bara gå hemma hos mamma och mata djur hela dagarna!
Nu är inte detta rolit längre! saknar jonas! jag skulle följt med till Finland! Men nu sitter jag på landet med syster och alla djur! blää.

Imorgon har vi varit ihop i fyra år. Underbar tid. Jag hoppas verkligen att det varar för alltid. Låter lite naivt kanske men jag tror det iaf!

LoVe Z:a

RSS 2.0