Gotland & Magsjuka.

I Fredags jobbade jag som vanligt hemma hos mamma hela dagen. Vid kvart över fyra kom Jonas och Jönna. Vi skulle på marknad till Gotland. Älskar verkligen Gotland. Det är sjut fint där. Däremot skulle jag Aldrig vilja bo där. Känns lite isolerat för mig!

På vägen hade det tydligen hänt någon olycka eller något vid flygplatsen i Jönköping så det var polis och grejer där. Givetvis blir vi stoppade. Polisen kommade vad vi hade i bussen och så kollade dom upp bilen och så kom dom och sa att den var avställd. Jag trodde att vi skulle få ställa bilen där och gå hem. Jag hade ingen aning om att den inte var påställd. Kände inte att det var min uppgift att fråga mamma det! Men snälla som dom var så fick vi åka vidare!
Vi hann även med färjan, det blev lite tajt om tid pga att vi blev stoppade.

Färjan gick oxå bra. var framma på Gotland vid tolv på kvällen ungefär. Då skulle mamma ringa och säga var hon hade fixat boende åt oss. Hon ringde och sa att hon inte hittat något!!?? Jag blev skitsur! Hon sa, ni får väll sova i bilen. Eh tre stycken i framsätet? Åh vad arg jag var! Men vad kunde man göra?

Lördagen började tidigt. Vi gick upp vid sex och började bygga ställning. Sedan blev det frukost innan vi packade upp. Vi sålde ganska mkt får jag säga. 53120kr. Vi hade en del att göra!

På kvällen åkte vi in till Wisby och åt på Max sedan åkte vi till vårt vandrarhem och somnade med en gång!

På söndag morgon gick färjan tillbaka hem. Eller den gick till nynäshamn. Vi vill helst ta den till Oskarshamn. Det är närmast men nu blev det inte så. Vid elva var vi framme på fastlandet då väntade en sex timmar lång bilfärd hem. Det var sjukt tråkigt så jag sov mest! Vi stannade på Rasta  i Ödeshög de va illa gott. jag åt pasta med köttfärssås. skulle kunna leva på det. Jonas och Jönnas åt något kött med potatis. När vi äntligen kom hem så kom Michaela, Sofia, Johan och Jönna hem till oss och kollade på step up 2. Riktigt bra va den!

På kvällen spydde jonas. Blod dessutom så jag blev lite orolig. Men han spydde bara en gång.

Igår va vi bara hemma och tog det lungt.

Idag skall jag till Horla och jobba. Mamma och pappa skall på marknad till Gotland (igen) så skall hjälpa till å packa bilen.

Ha en bra dag!
Z:a


Torsdag

Jag börjar att berätta om tisdagen.
Jag och ellen åkte från Tämta vid halv nio tiden. Vi skulle först till Trollhättan för att hämta upp Carro och sedan vidare till vårt mål. Uddevalla tingsrätt. Idag var det dax att finnas till för camilla! Sandra (oxå en gammal klasskompis.) var kallad som vittne. Hon ljög rätten rakt upp i ansiktet och dom fattade det oxå. Fast Sandra har aldrig varit särskillt bra på att ljuga. Okej att hon gör det för oss i klassen heela tiden men det gör man fan inte när det gäller något så allvarligt!
Sandra, vet inte om du läser min blogg eller inte, skiter faktiskt i vilket det är på tiden att du får reda på att alla vet att du ljuger mer än du talar sanning. Vänner som du behöver man inte! Förstår inte hur du kunde göra så! Men om du vill ha Mike som vänn är det något som är fel!

Så, nu har jag avreagerat mig lite angående det. Efter rättegången åkte vi till Torps köpcentrum i Uddevalla. Alla handlade något litet. Carro hade största påsen:) Vi åt även Mc´donalds mat. Sedan drog vi oss hemåt. En väldigt arg dag får jag säga! Men det var oxå trevligt att få träffa några av klasskompisarna igen!

Onsdagen tillbringade jag till stor del i Horla. Vi skule sälja mammas åsnor (3st) Och att få in dom i Transporten var ett helt helvette! Tror vi höll på i tre timmar! Helt sjukt! På kvällen var det tonår idag skulle vi ha knytkalas. Det fanns sjukt mycket gott att välja på! Min kaka hann inte ens bli klar så fick ta med mig ifrån frysen! En lyckad kväll får jag säga. Och snart skall jag få egen nyckel till kyrkan. Haha vilket förtroende va?:)

Och nu till idag.
Är påväg till Horla för att packa Merchedesen. Jag, Jonas och Jönna skall till Gotland och jobba i helgen. Älskar gotland. Tyvärrr så måste man ju packa först:( Inte så kul! menmen. IKväll skall vi kanske åka till Norsesund och äta på restaurang (eller kanske NOssebro) Är inte helt säker:S

Ha en bra dag!

Kärlek Z:a

Sammanfattning

Hardcore Superstar va toppen bra! Spelade även bort ett par hundra på casinot. Men är nöjd med kvällen ändå!
Vi var hemma kanske runt tolv. Vilket kändes ganska sent. Skulle ju upp tidigt dagen efter och jobba:S

Lördagen började 06:00. Gick då upp och åkte direkt till Annelund. Det var marknade och jag skulle stå med pappa. Kände mig illa slö. Men jag klarade dagen bra och försäljningen gick rätt bra. Tror jag fick en lön på 1300. Och det är rätt ok för att jobba mellan halvsju till halvfyra. Sedan var det bråttom hem. Skulle på kalas hos Lena (Jonas faster) så det var bara hem och byta om och göra sig iprdning. Kalaset var trevligt. Kul att träffa Jonas kusiner! Vi blev nog kvar till tolv. Var illa trött kan jag säga!

Idag har jag inte kommit så långt än. Har städat hela huset (Jonas är och jagar hare) och så har jag kollat lite bil på blocket. Behver verkligen en egen bensinsnål liten pärla. De är svåra att hitta! Någon som har ett tips?
Sedan skall vi väll veckohandla. Hade velat åka in till stan för att gå lite i affärer. Men känns som att jag kan glömma det. Jonas var inte ens på hurmör för att handla mat. Får kanske åka själv?! Jag önskar verkligen att Martina bodde i Borås!

Kärlek Z.a


Fredag!

Äntligen fredag!
Nu skall jag till mamma och jobba en sväng. Är ovanligt pigg idag! Vaknade fyra minuter innan klockan ringde! Då måste man ju sovit ut:) Eller så kan man få tro det!

Efter "jobbet" blir det raka vägen hem och duscha och sedan bege mig med Jonas och kanske Jönna och Adam mot göteborg. Vi ska nämligen gå på en spelrunda och se på:

Dom är sjukt bra och sångaren är dödligt snygg! Sålde nästan strumpor till honom på Göteborg Horseshow för något år sen. Men det var mest pinsamt. Han stod och pratade med jonas och gissa vem som kom och svarade. Pinsamt! Men jag fick iaf prata med honom!:)

Glömde uppdatera igår. Jag och Jonas har fått tillökning! Två virvelmarsvin. De hette Frasse och Ludde. Jag tycker personligen att Ludde är ett lite tråkigt namn på ett marsvin så jag gav Jonas äran att döpa om dom. Då kom han på något så smart som Brasse. Vet inte riktigt omFrasse och Brasse är så fint men det duger! Ska ladda upp bild på dom snart tänkte jag. Tyvärr så gjorde Brasse inte så bra ifrån sig igår. Jonas höll honom i knät och sa typ åh nu tror jag han gillar mig, han kommer närmare. hahaha men han pissade på honom. Tyckte det var lite roligt!

Ha en underbar dag!

Puss å kärlek Z:a

.

Ja, tänkte inte åka till Horla idag. Men så kom jag på att jag lovade jonas att jag skulle ta med ett fiskespö som han skulle låna ikväll. Och självklart så glömde jag det igår så får ta mig dit idag helt enkelt. Måste handla lite oxå.

Annars hoppas jag att dagen blir lugn! Har inga andra planer. Skall hänga lite tvätt.

Ikväll är det dax för tonår igen. Ikväll skall vi spela fotboll. Tycker verkligen att det är sjukt tårkigt. Men nu när jag är ledare så slipper jag spela:D får fixa med elden istället:)

Love Z.a

Helgen

Har varit dålig på att ta mig tid till att blogga det senaste. Ber om ursäkt för det! Har lovat Ellen att lägga ut bilder på vårat kök. Det kommer, jag lovar. Har inte hunnit med just nu bara. Förstår inte var tiden tar vägen.

I helgen var jag på marknad i Grängesberg. Jag får nästan ångest när jag tänker på att folk verkligen bor i såna små hålor. Pizzerian i Grängesberg öppnade fyra på dagarna och bensinstationerna hade samma skyltar som för tjugo år sedan ungefär. Blä mår illa när allt är så gammalt och framförallt ensamt och tråkigt. Känns inte som ett levande samhälle direkt. Men mycket folk till marknaden kom det och vi sålde helt ok. Behöver inte dra några summor för ni vet ändå inte vad som är bra eller dåligt för oss:P

Kan berätta om en liten tabbe som hände på uppvägen. Det är ca 34mil från oss till Grängesberg och när man kör volvo och släpvagn så måste man tanka på vägen, eller vi behövde det iaf. Dock var klockan ganska sent på dygnet så det fick bli en obemannad okQ8. Då var man självklart tvungen att betala med kort så jag lånade ut mitt till Jonas som gick ut för att tanka. Mitt kort är dock lite böjt. Det har varit lite för länge på en lite för varm plats. Jag tänkte inte mer på det eftesom jag testat att betala med det innan och jag vet att det skall funka. Men jag har aldrig kört in det i någon maskin så hela kortet åker in, bankomat eller dyligt. Kortet gick jättebra in, men ut ville det fan inte komma och någon bensin fick vi ite. Vi fick helt enkelt ringa till securitas för att få ut mit kort. Medans jag stod och ringde (Jonas vågade inte) så stod Jonas och fipplade in och ut med något annat kort i hålet, och vipps så kom mitt kort med ut. Det va illa skönt. Blev lite orolig. Och jag kände ju inte direkt för att lämna det där i maskinen heller.Så när vi äntligen fick ut kortet så tankade vi med jonas platta kort istället:)

Igår åkte jag in till Borås och säkte jobb på CDON, hoppas verkligen att jag  får det. Tack Markus för tipset!
När jag ändå var i Borås passade jag på att träffa Ellen igen. Vi givk lite på stan och fikade. Jag köpte en enkel t-shirt på rea på Gina Tricot för 29kr och ett par svarta byxor från only för 300kr. Man får leva fattigt nu när man är arbetslös:D
Trevligt var det iaf! Får ta och ses alla fyra snart (jag Jonas Ellen och Andreas)

Kärlek Z:A

saknar!

Idag saknade jag gamla klassen lite så gick in på skolans hemsida för att kolla lite bilder. Hittade en sjuklt ful och rolig bild från vår utspark i trean. Jag och Della. Hoppas hon inte tar illa upp för att jag lägger ut bilden men kan helt enkelt inte låta bli!:)

Den är sjukt rolig. För den som inte vet vad som händer så skall della med ögonbindel köra en sväng så skall jag säga höger eller vänster typ. Just nu är jag påväg rakt in i buskarna vilket inte syns men.
Underbar dag!

Kärlek Z:a

Helgen

Börjar med gårdagen. Först jobbade jag några timmar hos mamma. Är sjukt mkt roligare när hon är med så man slipper gå runt och greja själv. Nackdelen är att mandre blir gjort för att hon springer och gör massa annat hela tiden.

Hon började jobba på jobbet vid två så då passade jag oxå på att dra mig. Mot borås närmare bestämmt. Jag och ellen träffades och tog en fika och gick lite i affärer. Blev även några missöden när vi var ute och åkte. Blir alltid så när Ellen är med. Snälla Ellen, berätta inte för Magnus:D

Sedan åkte jg och jonas med david och carro in till alingsås för att se nua Arn filmen. Ska jag vara ärlig så var den inte bra alls! tycker absolut inte att den var värd 100kr! menmen.

Och nu skall jag till mamma och packa det jag och jonas skall sälja i helgen. Känns kul. Hoppas bara att bilen inte krånglar! Kommer att vara borta från nu till söndag eftermiddag så det kommer förmodligen inte bli någr uppdateringar här fören på söndag!

Ha en bra helg!

Love Z:a

?

Jag vet att jag har varit lite dålig på att uppdatera det sista. Känner mig ganska omotiverad till det mesta nu.

Igår började tonår. Det känns riktigt roligt. Tror inte att jag gjorde bort mig som ledare iaf:) Det tråkiga var att man missade idol. Som tur är så kan man se det via deras hemsida när man vill=) så det är väll vad jag har ägnat dagen åt än så länge!

I helgen skall jag och Jonas på marknad någonstans ovanför örebro. Kommer inte riktigt ihåg var och ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte heller! Det känns kul att jag och Jonas skall åka ut tillsammans. Det var riktigtlänge sedan det bara var vi.

Ikväll skall vi äntligen få komma iväg och se nya arn filmen. Någon som sett den?
Kan ju skriva vad jag tyckte om den sen!

Ne nu skall jag jobba.

Kärlek Z:A

dax igen.

Ja, nu har jag haft några dagar ledig ifrån mamma och Horla. Men idag skall jag dit igen. Undrar vad som skall göras idag!?

Nu känner man verkligen hur mörkt det börjar bli ute. Hm jag gillar det inte!! men vad kan jag göra. Brukar sola solaruim när jag längtar för mycket efter solen!

Gårdagen var lugn. Åkte in en sväng till Borås. Gick till banken och tömmde mitt sparkonto. Hämtade ut kort som jag beställt. De var förövrigt i fel storlek, blev inte glad. Gick en sväng på Å´hlens och Guldfynd där jag har presentkort. På Guldfynd blev det ett par söta örhängen och en navelstav. Min gamla såg väl sliten ut.
När jonas kom hem lagade vi mat och kollade lite på tv. Jönna kom förbi en sväng oxå. Sedan ringde Ola och ville ha med Jonas på jakt. Så jag och Jönna blev kvar hemma och fortsatte kolla på tv. Vi såg på kristallen. Och ska jag vara ärlig så trodde jag att det skulle vara bättre! Vet inte om det är mig det är fel på men skämten var sjuukt dåliga och för långa helt enkelt!

Nej nu får jag väll börja dra mig!

Love Z:a

Gårdagen

Gårdagen började med att jag och Jonas skulle gå upp kl 8 för att vi skulle på SMUs uppstart i kyrkan. Jag var sjukt trött, hade helst velat ligga kvar hela dan! Men vi kom upp och till kyrkan. Thomas bad mig läsa ett litet bibelord i början på gudstjänskten och det sa jag att jag kunde ställa upp på. Bara det att när han kom dem minuter innan det skulle börja och visade mig denna texten:

Fotspår
En natt drömde jag jaghan vandrade längs med en strand tillsammans med Herren. Många scener från mitt liv blixtrade över himlen, och vid varje scen såg jag fotspår i sanden. Ibland fanns där två par, ibland bara ett. Detta plågade mig eftersom jag vid de svåra stunderna i livet, när jag plågades, sörjde eller var bedrövad, bara kunde se ett par fotspår, så jag sade till Herren:
"Herre, Du lovade mig att om jag följde Dig så skulle Du alltid gå vid min sida. Men jag har sett att det bara finns ett par fotspår i sanden vid mina svåraste stunder. Varför övergav Du mig när jag behövde Dig som bäst?
Herren svarade:
"De år då du bara ser ett par fotspår, mitt barn - då bar jag dig."

Blev lite stressad över att stå inför alla och läsa en hel uppsats typ. Ett "vanligt" bibelord är på kanske två rader så detta var lite mer än jag tänkt mig. Men jag tror att et gick bra iaf!
Efter det så var det dags för spårningen som Jonas planerat ett tag. Det var ösregn och nästan inga ungdommar så vi trodde inte att det skulle bli så många bilar som ville åka spårning men vi fick faktiskt ihop nio lag. det blev faktiskt väldigt lyckat.

Nu är ju tanken att jag och Thomas skall vara ledare för tonår, jag trodde inte att jag skulle få så mkt ansvar bara. Igår fick jag alla närvarokort och pengar som tonår hade innestående. Funderar på om jag verkligen kan göra något bra av detta!? Det återstår bara att se!

Sedan åkte vi äntligen iväg till Matte. Hans två systrar med fästmän och bäbisar var oxå där så det va kul. Johannas barn är världens spymaskin. Jag stod typ och lekte lite med henne och sa är du en spymaskin. gissa vad hon gjorde. spydde rakt på johanna. Det var en rolig syn. Borde kanske bli sugen på att skaffa bebis, men faktiskt inte. Har världens fasa inför att föda så nepp inga ungar på minst tio år:)

Matte hade även en boxer och ett tvillingkort över. så vi tog hem det till oss för endast 49kr/mån, Det känns riktigt bra. Lite märkligt att vi inte har trean bara. Typ alla andra kanaler men inte trean. så nu har vi sprillans ny tv och box:)

Kvällen


Först bakade jag bullar, sedan gjorde jag pizza. Hos oss äter vi sällan i köket när vi har gäster. Vet inte varför men det finns mer plats i vardagsrummet. Kvällens filmval blev Step up. Den är sjukt bra. Blir alltid sugen på att börja dansa igen när jag ser den! Tyvärr så blev det ingen paj idag. Det kanske kommer imorgon eller på måndag. Kändes skönt att slippa jobba idag. Tydligen så hade det inte gått så bra pga regnet.

imorgon skall vi på uppstart av smu. Skall hålla i en station på spårningen och läsa upp et bibelord på gudstjänsten. Är lite nervös över det här med ledar rollen. Har ju aldrig kännt att jag skulle vara den typen. Men jag hoppas verkligen att det kommer gå bra och vara roligt. Efter uppstarten så åker vi i illfart till Matte i fåglum. Saknar dig!

Z:a

off.

Idag skulle jag och Jonas träffat mattias men igårkväll kom Jonas på att han hade jouren på skyttebanan. Han skulle altså vara där mellan tolv och fyra. Så vi bestämmde med matte att vi skulle träffas imorgon istället. Känns lite snopet.

Idag käns det verkligen som höst. Det va helt grått och ös regn när vi vaknade vid nio. Inte roligt. Jag tycker verkligen inte om när det blir mörkare och mörkare tills det knapt ljusnar på hela dagen. Mår verkligen dåligt av allt mörker.

Nu när jag är ensam hemma ett par timmar ska jag åka iväg och veckohandla. Tyvärr så äger jag bara tusen kr just nu och bilen skall tankas. Känns inte bra! sen ska jag nog baka äpplepaj om jag har lust. Ikväll skall vi även försöka oss på hembakad pizza. Va sjukt längesen jag gjorde det. Så jag ska även förbereda degen (om det går:S).

uppdaterar kanske med någon bild om det blir något resultat i köket:)

Z:A

Tabbe!

Igår skulle jag sälja en av våra valpar till en kund, vanligtvis brukar mamma ta hand om det men hon jobbade så jag fick rycka in. Jag fick tydliga instruktioner om vilka två valpar som INTE fick säljas för dom ville hon ha kvar. Sedan när köparen väl kom så gick pappa och tog hand om dom. så sen när jag komit hem på kvällen ringer mamma och  är skit sur. Då har pappa sålt en av dom vi skulle spara och mamma ger självklart mig skulden för att det var jag som skulle sålt den. Inte kul!

Skulle jobbat i Horla idag men hade ingen ork, värk i hela kroppen och halsont. Mamma är sjukt bacillrädd! Så kändes på ett sätt skönt att man slapp. Slapp även åka med till Borensberg. Det va gött. Nu har jag hela helgen ledig. Känns som att det var längesen men det var ju faktiskt förra helgen. Det har varit en tuff vecka får jag säga!

Imorgon ska jag baka äpplepaj (om jag inte känner mig för sjuk och krasslig) och så skall jag och joans leka med matte. Det var för  länge sen!

Ikväll har vi bara tatt det lungt, kollat på två beck. Hämdens pris och pojken i glaskulan. Älskar när beck målar en as ful gris till Jack och sen när han blivit "räddad" så målar han bara jättefina grisar. Tycker det är fint!

Nej nu skall jag snart gå och nana tror jag. Har nog inget bättre för mig.

Puss & Kärlek Z:A

Mör.

Jag kan inte mer ord beskriva känslan i kroppen just nu. Det gör ont från fingrarna ända upp till axlarna nu när jag sitter och skriver. Jag orkar knapt vända blad när jag skall läsa tidningen. Och det är bara idag. Vill inte ens tänka på hur det kommer kännas imorgon! Jag trodde ju att jag inte skulle behöva bära några lådor eftersom dom väger 20kg och är stora som hell men där misstog jag mig allt. Bar som fasen idag. Var med och tömmde en container på 100kubik. Vi jobbade intensivt mellan åtta och två. Vid halvtre kom den andra containern, men va så sjukt slut så jag pallade inte mer. Jonas och Jönnas fick ta över. Kan säga att David va nog också rätt mör! Så dom tämmde kanske hälften idag vilken inneär att det fortfarande kommer vara 50 kubik som står och väntar imorgon. Och på lördag skall jag på marknad ill Borensberg. Någon som vet var det ligger? Känner mig minst sagt trött! Trodde aldrig att det skulle va så sjukt många lådor. Har nog fyllt alla tomma ytor vi hade. Nu hoppas jag att vi säljer som stryk så att vi även blir av med skiten.
Jonas va lite grinig när han kom och skulle hjälpa till. Jag hade kanske kunnat få honom på bättre humör men jag kännde att det kanske inte riktigt var mitt ansvar. Det var inte för MIN skull han var där för att hjälpa till det var för mammas ocg hans, för att han ville ha pengar. Så nu när vi kom hem vid nio var han inte så glad. Nu har jag iaf gjort the till honom och fixat hans lunch tills imorgon men det har han nog inte märkt än. Hoppas att han blir frisk snart iaf! Blä känns inte så roligt mellan oss nu. Känns som att vi mest gnabbas och är oense om allt. Hoppas verkligen  att der går över snart!
Nej nu skall jag ta mig en välbehövlig vila!

Kärlek (en trött) Z:A

Idol.

Igår började ju Idol! ´Gick faktiskt och längtade hela dagen. när klockan närmar sig fyra undrar jonas om jag har lust att åka med in till stan för att köpa en tv. Men jobbade ju och fattar ju ändå inget om sånt så han och Jönna åkte in till Borås och kom tillbaka med en 40" full hd platt-tv av märket Andersson. Vet inte om det är bra. Har aldrig hört det innan, men jonas vet väll vad han köper hoppas jag. Kostade endast 7990. Billigt som få:)
Så igårkväll fick jag se Idol några storlekar större än vad jag förväntat mig. Dessvärre tyckta jag inte att programet var särskillt bra. Kändes som att dom klippt ihop det konstigt eller nått. Vet inte men de va inte lika bra som jag trott!

David och hans tjej Carro kom hem till oss igår och tittade. Vi såg även Kartellen med beck. Är sjukt galen i Beck! Har alla utom fem filmer=) Känns som att jag kan ha skrivit det innan men...

Nepp nu skall jag åka till Horla för IDAG kommer äntligen alla strumpor. Fatta två containrar. Sjukt mkt att bära in och ut!

Kärlek Z:a

<3


Jag,Martina och Matte på bilden.
Är från när vi och Markus var i Branäs 2004. Saknar faktiskt lite att umgås alla fyra, eller fem jonas oxå:)
Har alltid illa kul! miss ya!

Är iaf otroligt glad att jag och martina har hittat tillbaka till varandra. Vi gled ifrån varandra någon gång undergymnasie tiden, men nu när vi är vänner igen känns det som att vi aldrig varit ovänner! Gillar dig!
Hoppas hoppas hoppas att u klarar ditt körkort nu i Halmstad! tänker på dig!

Z:A


.

Ja, då va man hemma igen. Känns som att dagarna i Horla går sjukt långsamma! blä nu har jag vekligen ingen lust att skriva! gör det bara för att typ. Snart skall jag och älsklingen åka och handla och käka pizza. Osunt och härligt:)

Z:A


Dags igen.

Ja nu var det dags igen, skall iväg till Horla och hjälpa till på gården! Jag vet att jag vill ha jobb men det känns inte som ett riktigt jobb hemma hos mamma, och idag har jag ingen lust:( men hoppas att dagen går fort ändå! Idag kommer ju alla strumporna från Kina så får väll se var vi skall lägga alla! tur att jag kommer slippa bära så mkt. Det är ju tjugokilos lådor, känns som att man rugg inte riktigt pallar det!
 
Iveckan skall nog jag och jonas och David och hans tjej Carro gå och se Arn-filmen. Har hört av endel att den inte skall vara särskillt bra. Någon som vet om den är värd att se? Tyvärr så har ingen av oss läst böckerna, men första filmen känndes helt ok.

Jonas kanske skall hjälpa till med lådorna, det känns bra. Då träffas vi iaf lite när vi jobbar:)

Matte, vet inte om du läser min blogg, men iaf: Snälla var nöjd med din kropp som den är! Att byxorna sitter löst utan skärp går att fixa genom att köpa förstora byxor oxå!? Blir orolig för dig!

Kärlek Z:A

Elfsborg-Ljungskile

Nu har jag varit med jonas och hans jobb och kollat på elfsborg-ljungskile. Elfsborg vann med 4-0. Ganska ok match. Fast är och kommer alltid vara ängel! IFK:)

Ne nu skall jag allt sova.
Nattnatt
Z:A

Olycklig!

Idag känns livet väldigt jobbigt! kan inte med ord beskriva hur mycket jag hatar att gå hemma helt ensam på dagarna! dessutom har jag typ inga pengar kvar så kan inte göra något heller. Måste spara varenda krona om det skulle dröja innan jag får jobb. Som det ser ut nu så kommer jag väll aldrig att få jobb. Söker hela tiden men får INGA svar! fattar inte vad jag gör för fel!? Alla går och säger jo det finns jobb bara man vill?! jag tar vilket jobb som helst förutom att torka gamlingar i röven och sånt. Ursäkta men jag klarar bara inte av det! men annars vad som helst. Hm jag märker då inte att jag fått något jobb ändå! Fy vill verkligen inte vara en sånhär negativ person som bara går runt och klagar men nu kan jag inte låta bli. Har en kusin som jobbar som inte ens vill! jag vill som fan och ändå vill ingen ha mig.. BLÄ

RSS 2.0